►Forum Serwerowe Artist-RPG◄
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czesc! Jestem Matar na serwerze moj nick brzmi _MatarSKKRT217 chcem abyscie przeczytali to ogloszenie w 100%
mam nadzieje ze CytrynQa wie jakiego Administratora stracil
Dzisiaj ok godz 21:00 zaczely sie ddosy ze strony użytkownika ZiroxTV DDosy byly na tyle silne ze serwer o 21:30 zostal wylaczony
Ja Matar wiedzialem jak zatrzymac ddosy lecz administrator ktory byl na serwerze nie znal komend a ja gdybym nie dostal degrada powstrzymal bym ddosy
ZiroxTV jezeli to czytasz wiec ze za te ddosy moge cos zrobic co ci zniszczy rozgrywke na serwerach
wiec tak Zacznijmy od tego czemu cytryna mnie Zdegradował z Admina na Moda potem na gracza
zaczeło sie od ZiroxTV jak gadal ze robie faworke dla Danielo
Danielo dzisiaj na ts okolo 20 zostal przezemnie zbanowany permamentnie
logi:
<20:03:39> "Danielo" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "DeSpErAdO" (pogorszyles sytuacje moglem odzyskac range ty go wyzywales)
<20:03:39> Klient zablokowany: "Danielo"
Potem poszlo o Mój brak kultury owszem przyznaje sie do braku kultury ale jest jedno ale
są pewne osoby w administracji CybriaN wie jakie tez maja brak kultury
poszlo o bez myslne banowanie dobra przyznaje sie zbanowalem Dragona z powodu 0rp dostalem opieprz przeprosilem cybrian powiedzial ze spoko
okej
potem poszlo o to ze jako supporter pisalem ze nie bedzie juz eventow z mojej strony i ze nie bede mial juz rangi pisalem prawde
nagle patrze na tabie stracilem range nie moglem wpisywac komend typu /duty /fix itd
odrazu sie skaplem ze dostalem degrada
teraz pytanie Głowne do CytrynQi
CytrynQa czy zwróciłes uwage na to ze mnóstwo graczy przyszło do mnie na ts i sie pytalo czm degrad i tak dalej? czy dostales dowody o rzekome Podpowiadanie do SAPD cytrynqa podaj mi jeden dowod na podpowiadanie do sapd oraz na to ze cyb sie na mnie obrazil lub myslal o degradzie dla mnie za tego bana
i tak wiem pogorszylem swoja sytuacje tym ze danielo cie zwyzywal
lecz to bylo tak:
-danielo: Za co ty niby dostales degrada?
-ja: z powodu Braku Kultury +Nie Umyslne Banowanie,Kickowanie Graczy na TS3 +Podpowiadanie w Rekrutacji na SAPD !
-danielo: Mam napisac do cytrynqi?
-ja: Nie pisz do niego ja sam to zalatwie
on sie nie posluchal napisal ja cie za to przepraszam on z automatu dostal bana
Czemu masz mi wierzyc ze nie podpowiadalem? na ts byl ze mna adamek tez i slyszal co mowilem kanopro byl tez
ja nie oczekuje od was oto zebyscie mnie powrocili na range
Dziękuje za szanse w Administracji
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Były Administrator MatarPL
Słabo ,że dostałeś degrada ale dostales tylko na moderatora ,a straciłeś range moderatora za ciągłe przeklinanie i spamienie Cytrynce.Nie chciałbym żebyś odszedł z serwera,gdyż jesteś bardzo miłą,przyjacielską oraz pomocną osobą.Spróbuj pogadać z CytrynQą na spokojnie. Trzymam za ciebie kciuki! Wracaj szybko!
RCON MaxTeR
#MatarPL Pogadajmy na Skypie o tej Sprawie.
Okej ale kiedy
Wiadomość dodana po 1 h 47 min 52 s:
a poza tym ja juz sie o range nie bede starac dzisiaj wbije na serwa dam majatek na eventy i bana wyrwe za rozdawanie majatku
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 650.67 kB (Maksimum: 732.03 kB) ]